uuR Admin

Mesaj Sayısı: 33 Yaş: 20 Ruh haLiM:  Takım:  Müzik Türü:  RütbeLeR:  Kayıt tarihi: 01/02/09
Rep Sistemi Aktiflik :
   (999/999) Başarı Puanı :
   (999/999) Güçlülük:
   (999/999)
 | Konu: Yeni Msn NickLeri C.tesi Nis. 17, 2010 2:17 pm | |
| * KeYFe Keder aLayına Gider Namımız deqiL ŞekLimiz yeTer ! * Kısa mesajda bile 160 karakter var sende 1 tane bile yokkk... * Dost bazen minik bir kuş bazen var olmayan sevgili, kimi zaman saksıda bir çiçektir, ama asıl dost seni senden çok sevendir. * Seni sevmek yanlış ise doğru yaşamayı istemiyorum. * GİDENE ÇİFT ŞERİT YOL BEN TEK KALMAM SEN AYIK OL * BEN SENİ SEVDİĞİMDE HATA YAPMIŞIM ÇÜNKÜ CEHENEMDE YANIYORUM SENİN NEFESİNLE DONUYORUM. * biz şimdi üç kişiyiz..ben -keyfi ve kahyası * hayatta herşey palavra birtek sen gerçeksin qaanqaa!!! * Denizleri seviyorsan dalgalarıda seveceksin * Seven unutmaz unutmuşsa hiç sevmemiştir.Sevip unutmuşsa sevmesini hiç bilmemiştir. * Bu LafLar Sana Kapak Olsun Fena Oturdun Helal Olsun Tipin Yokki Şeklin Olsun İkile Yavrum Yolun Acık Olsun!!! * KızLar BıRiNi SévEr aMa ALDATMAZ!!Erkekler birini séevér 5 dk YAŞATMAZ!!!! * Dün gece beni cennetten aradılar bir meleğimiz kayıp dediler ben görmedim dedim seni ele vermedim * $ıMaRıq UqaLaYıM !$TéİNcé LaFı qOyARıM aMMa çOq HaSsaS & aLıNqANıM çÖzéMéSsİN ßéNi ßéN zOr oLaNLarDaNnIM * Ne kalana git derim..Ne de gidene kal...Kalana git demek terbiyesizlere,gidene kal demek acizlere,gidene yol vermek de BİZE yakışır... * KeNdİ dÜşEn AğLaMaZ bU bEnİ hİç BaĞLamAz * SeN ŞeReFsİz KeLiMeSiNiN AnLaMıNı Bilİr mİsİn? YoqSa BiLmEdiĞiN iÇin mİ ŞeReFsİzSİn? * AŞKIMA DEĞERİMİ SORDUM DÜNYALAR KADAR DEDİ DÜNYANIN DEĞERİNİ SORDUM 5 PARA ETMEZ DEDİ . * SEN BENİM ADIMI BİLE ANAMAZSIN;BIRAK DOST OLMAYI DÜŞMANIM BİLE OLAMAZSIN... * İçimden şu zalim şüpheyi kaldır ya sen gel,ya beni oraya aldır... * Yosun tutmuş kayalar gibiyim nereye tutunsam düşüyorum hayat öyle bir oyun oynadiki bana palyaçonunda dediği gibi ağlayamadığım için gülüyorum * Benim sevgim seni başlatır sandım, oysa nereden bilebilirdim senin nefretinin beni BİTİRECEĞİNİ. * Sensiz günler bana harammış ama senin yanındayken herşey yalanmış * αşк вιя єℓмα şєкєяι∂ιя öη¢є şєкєяιηι ѕσηяα єℓмαѕıηı єη ѕσηυη∂α кαzığıηı уєяѕιη... * Seni seviyorum diyen sanma ki seni gerçekten sevendir, sen gerçekten seven seni seviyorum demeye çekinendir... * Beni taniyan tanir tanimayan yol alir * GECEMİDİR İNSANI HÜZÜNLENDİREN YOKSA İNSANMIDIR HÜZÜNLENMEK İÇİN GECEYİ BEKLEYEN GECEMİDİR SENİ BANA DÜŞÜNDÜREN YOKSA BENMİYİM SENİ DÜŞÜNMEK İÇİN GECEYİ BEKLEYEN....?? * SEVDİM SENİ SANMA KALBİM YETİMDİR ÖLSEMDE YALVARMAM AŞKIM ASALETİMDİR * Almış eline bir çiçek, "sevecek-sevmeyecek", ulan eşek çiçek nerden bilecek. xD * İki kişi birbirini severse; sevgi olur. Biri kaçar, diğeri kovalarsa: aşk olur. İkisi de sever lakin kavuşamazsa: efsane olur. * Ўεмįήįm Ў£мįή DãмãяLãяıмdãkį Kãή Cãήlм ôLگµή.. گεndεή ßã$kãگıήı گ£v£яگ£m ßµ Cãή ßãήã Hãяãм ôLىµή... * Seven sever sevmeyen yol alıp gider benim dünyam her türlü döner.... * ADIMIZ EZANLA BAŞLAR SELAYLA BİTER ÖMRÜMÜZ ALAYINIZA DEĞİL TOPUNUZA YETER. * Artık ne SEWMEK istiyorum ne SEWİLMEK çünkü hep yarım kaldı SEWMELERİM we hep sahte çıktı SEWENLERİM...? * [İ]nsanı [H]ayatta [A]şktan [N]efret [E]ttiren [T]ek şey........... * Ne kendimi kimseye tanıtmak gibi bir derdim var ne de kimsenin beni tanıması gibi bir lüksü var * Aşk nedir diye sordular ismini söyledim bir şerefsiz için ölmeye değer mi dediler yaşayan bir ölü olmaktansa değer dedim * Gid£niN Y£ri ßoŞ kaLmaz, £Lߣt ßiR GüN doLaR... kaLıcı oLan VazoduR, Çiç£kL£R H£p soLaR...
_________________  |
|